Samsung confia en la Ultra Alta Definició i en les pantalles corbes per als seus televisors

Segons indica Samsung, les pantalles corbes ofereixen una experiència envoltant. 

 Televisor corb UHD de la sèrie U9000

Samsung ha presentat en el CES de Las Vegas la seva nova gamma de televisors, la primera onada del que promet ser tot un mar de llançaments al llarg d’aquest 2014. La línia que segueixen és la continuista respecte a l’any passat, en el sentit que en el 2013 la sud-coreana va mostrar al món els seus primers televisors UHD (Ultra Alta Definició per les sigles en anglès, terme que inclou les definicions gràfiques 4K i 8K) i el seu primer televisor corb. 


La sèrie U9000 inclou els models corbs, gairebé sense marc (amb el que l’experiència immersiva és superior), i amb resolució UHD de la companyia. 

El televisor UHD corb més gran del món també l’ha presentat Samsung aquest any al CES, amb 105 polzades de pantalla amb relació d’aspecte 21×9 i més d’onze milions de píxels. 

Sense ser corb, el Samsung UHD TV Serie S9 de 110″ és el televisor UHD més gran del món, que succeeix a l’exemplar de 85″ llançat l’any passat. Amb un marc estret que millora l’experiència d’immersió en el contingut, i la peanya de subjecció ha estat concebuda en forma de cavallet. 

La sèrie U8550 es presenta en mides de 50, 55, 65 i 75 polzades, buscant oferir una qualitat d’imatge excepcional, amb un màxim nivell de detall, en resolucions UHD. 

La funcionalitat UHD Upscaling, inclosa en tots els nous televisors de la marca sud-coreana presentats en el CES, permet reescalar els continguts procedents de fonts de menor resolució gràfica que l’UHD, com HD o Full HD, de manera que es puguin veure el més nítidament possible en pantalles 4K o superiors. 

També tots aquests models són smart TV, emprant els Samsung UHD Evolution Kit i One Connect Box, separant la “intel·ligència” (smart) del cos del televisor i permetent, per tant, actualitzar amb nous processadors, sistema operatiu i apps. El processador actualment inclòs en ells és de quàdruple nucli, fet que garanteix un rendiment òptim amb les aplicacions actuals.

La funcionalitat Multi-Link facilita al posseïdor d’un d’aquests aparells la visualització de contingut en directe, al costat de contingut online relacionat en una pantalla partida. En la sèrie U8500, els espectadors tenen l’opció de dividir la pantalla en fins a a un total de quatre parts. 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic 
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència: 
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Comentaris