Revolights. Entra a la revolució de les llums

El sistema d'iluminació Revolights és un nou sistema d'iluminació per a les bicicletes que revolucionarà el pensament actual d'aquests dispositius. Es tracta de dos perfils de llums LED en forma d'anell (blanques davant, vermelles al darrera) que es munta directament a la llanta de la roda (just a sota dels frens) utilitzant una sèrie de clips específics per la llanta. L'alimentació està subministrada mitjançant un cable que es conecta a un concentrador incorporat a continuació de les llums. La bateria de polímer lithium-on està a continuació de les llum i assegurada amb un clip especial, es pot carregar per USB. A la forquilla hi ha un iman per proporcionar la informació de la  velocitat i l'orientació als anells.

Les Revolights en funcionament en una bicicleta de carretera

Actualment han acabat de desenvolupar la 4a versió dels anells i els clips. Els anells estan fets d'un aliatge d'alumini lleuger. Els clips de moment estan creats només per a llantes 700c que van instal·lades en les híbrides de carretera.


Aquest invent va començar com a projecte d'escola, i s'ha acabat convertint en un producte que pensen pot donar una nova volta de torca pel que fa a la seguretat del ciclista.

A la carrtera, aquestes llums poden contribuir a la seguretat del ciclista de dues maneres:
1) Iluminació - permet al ciclista pedalejar de forma segura a la nit iluminant la carretera.
2) Visió - incrementa la visibilitat frontal, posterior i lateral gràcies a la iluminació en totes direccions i permet a la resta d'usuaris de la via veure la bicicleta més fàcilment.

De moment no hi ha cap producte com aquest en el mercat que proporciona una iluminació i una visió tant elevades amb una funcionalitat de tant alt nivell. El sistema d'iluminació Revolights té una avantatge doble. Representa el primer sistema d'iluminació totalment funcional i la primera solució que s'instala a la llanta.

Comentaris